Bas beschikt over een onuitputtelijke bron van ingevingen die met enige regelmaat tot bijzondere creaties hebben geleid. Hij spreekt en schrijft hartstaal en staat voortdurend AAN. Bas is als dagvoorzitter een verbinder en als spreker een verrasser. Hij zet aan tot denken. Hij inspireert.


SCHRIJVER

Schrijft met enige regelmaat over de schoonheid  en zijn onhandigheid van het motorrijden. Schreef het kinderboek 'De Televisiegids'. Schrijft korte verhalen. Bas houdt van taal en taal houdt van Bas

CREATEUR

Luistert naar wat er wordt gefluisterd en creƫert. Overal. Dierenpark Amersfoort, SublimeFM voor televisie en het bedrijfsleven. Laatste van zijn hand; het ECG voor bedrijven en organisaties. Een Enterprise CardioGram. Een hartfilm dus.

HART

Bas zet zich als ambassadeur in voor de Hartstichting en zijn eigen stichting Hart voor Iedereen. Is meer dan betrokken bij de stichting PLN. 

INSPIRATOR

Bas helpt met veel plezier ingesleten denkpatronen te ontwarren. Hij graaft zich graag in in de taal van organisaties. Hij zet de ramen open van directiekamers en inspireert. Hij wandelt graag en praat met zichzelf, of met jou.STEM ACTEUR

Hoorspelacteur, voice-over, stem van Plankton, een aantal smurfen, paar stemmen in Calimero, Balto, Vailiant en allerlei luisterboeken.


INTERVIEWER

Bas verdiept, luistert en is nieuwsgierig. Altijd. Echte gesprekken kunnen zo mooi zijn. Omdat goede vragen tot prachtige antwoorden kunnen leiden en antwoorden tot inspiratie.